Table of Contents
Ramayana Mantra for Job, Business & Marriage | Benefits and Methods
Through this blog, the Ramayana Mantra for Marriage and Jobs and the method and benefits of using this mantra is presented to you. In order to get the most auspicious results, all the wishes are fulfilled by having this recitation methodically with faith, faith and concentration. The person who recites Ramayana Mantra with faith, belief and method, with whatever feeling and desire, he definitely gets the right result according to that.
विवाह तथा नौकरी धन्धा के लिए रामायण मन्त्र | इस मन्त्र की प्रयोग विधि और लाभ
इस ब्लॉग के माध्यम से विवाह तथा नौकरी धन्धा के लिए रामायण मन्त्र और इस मन्त्र की प्रयोग विधि और लाभ (Ramayana Mantra for Job, Business & Ramayana Mantra for Marriage also Benefits and Methods of using this Mantra) आपके समक्ष प्रस्तुत है। अत्यंत शुभ फल प्राप्त करने हेतु यह पाठ विधिपूर्वक श्रद्धा, विश्वास एवं एकाग्रचित हो करने पर समस्त कामनाओं की पूर्ति होती है। जो मनुष्य जिस भावना और जिस इच्छा की कामना से श्रद्धा, विश्वास एवं विधि के साथ रामायण मन्त्र का जाप करता है, उसे उसी के अनुसार अवश्य ही उचित फल की प्राप्ति होती है।
Ramayana Mantra for Job, Business & Marriage
|| मन्त्र ||
जिमि सरिता सागर महं जाहीं।
यद्यपि ताहि कामना नाहीं ॥
तिमि सुख सम्पति बिनहिं बुलाये।
धर्म शील पहंजाहिं सुभाये ॥
जिन कर नाम लेत जग माहीं।
सकल अमंगल मूल नसाहीं ॥
करतल होहिं पदारथ चारी।
तेहि सियराम कहेउ कामारी ॥
जाकर जेहिपर सत्य सनेहूँ।
सो तेहि मिलहि न कछु संदेहू ॥
सो तुम जानहु अन्तरयामी।
पुरबहु मोर मनोरथ स्वामी॥
सकल मनोरथ होंहि तुम्हारे।
राम लखन सुनि भये सुखारे ॥
जब ते राम ब्याहि घर आये।
नित नव मंगल मोद मनाये ॥
मंगल भवन अमंगल हारी।
उमा सहित जेहि जपत पुरारी ॥
|| Mantra ||
Jimi Sarita Saagar Mahan Jaaheen
Yadyapi Taahi Kaamana Naaheen
Timi Sukh Sampati Binahin Bulaaye
Dharm Sheel Pahanjaahin Subhaaye
Jin Kar Naam Let Jag Maaheen
Sakal Amangal Mool Nasaaheen
Karatal Hohin Padaarath Chaaree
Tehi Siyaraam Kaheu Kaamaaree
Jaakar Jehipar Saty Sanehoon
So Tehi Milahi Na Kachhu Sandehoo
So Tum Jaanahu Antarayaamee
Purabahu Mor Manorath Svaamee
Sakal Manorath Honhi Tumhaare
Raam Lakhan Suni Bhaye Sukhaare
Jab Te Raam Byaahi Ghar Aaye
Nit Nav Mangal Mod Manaaye
Mangal Bhavan Amangal Haaree
Uma Sahit Jehi Japat Puraaree
Benefits and Methods of Using This Mantra
This mantra is recited 108 times or 1008 times on the day of Shri Ram Navami to make it favorable. After this, keep chanting it constantly while taking bath. After bath, start the routine by blowing on your body. In order to get very auspicious results, on the day of Shri Ram Navami, if you have faith, faith and concentration according to the rules, all your wishes are fulfilled.
|| Ramayana Mantra ||
इस मन्त्र की प्रयोग विधि और लाभ
श्री राम नवमी वाले दिन इस मन्त्र को १०८ बार या १००८ बार जप कर अपने अनुकूल कर लें। इसके बाद स्नान करते हुए लगातार इसके जप करते रहें। स्नान के पश्चात् अपने देह पर फूंक मारकर दिनचर्या का शुभारम्भ कर दिया करें। अत्यंत शुभ फल प्राप्त करने हेतु यह पाठ श्री राम नवमी वाले दिन नियमपूर्वक श्रद्धा, विश्वास एवं एकाग्रचित हो करने पर समस्त कामनाओं की पूर्ति होती है।
|| रामायण मन्त्र ||
If you have any question related to Ramayana Mantra for Marriage and Job, Method of Using Mantra and Benefits then in comment section. Write or you can also email us.
अगर आपको विवाह तथा नौकरी धन्धा के लिए रामायण मन्त्र, मन्त्र की प्रयोग विधि और लाभ (Ramayana Mantra for Job, Ramayana Mantra for Marriage, Ramayana Mantra for Business, Benefits and Methods of Using Mantra) से संबंधित कोई भी सवाल हो तो कमेंट सेक्शन में लिखें या आप हमें ईमेल भी कर सकते हैं।